Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Απελευθέρωση νεαρού Ζαρκαδιού από το Δασαρχείο Διδυμοτείχου

Απελευθέρωση νεαρού Ζαρκαδιού από το Δασαρχείο Διδυμοτείχου

0

Ο Δασάρχης Διδυμοτείχου ευχαρίστησε θερμά τον κ. Πιστόλα που εθελοντικά προσέφερε τις υπηρεσίες του στο «Ρούντολφ» και συνεχάρη τους υπάλληλους του Δασαρχείου Διδυμοτείχου

Την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου ειδοποιήθηκε η επιφυλακή του Δασαρχείου Διδυμοτείχου από την Ελληνική Συνοριοφυλακή, ότι συνοριοφύλακες βρήκαν τραυματισμένο Ζαρκάδι στην περιοχή του Μικρού Δερείου, που πιθανά είχε τραυματιστεί από διερχόμενο όχημα.

Οι δασοφύλακες του Δασαρχείου Διδυμοτείχου μετέφεραν το νεαρό αρσενικό Ζαρκάδι, όπως διαπιστώθηκε αργότερα, στο κτηνιατρείο  του κ. Αλέξανδρου Κ. Πιστόλα στο Διδυμότειχο. Αφού ανάρρωσε πλήρως, όπως διαπίστωσε ο κ. Πιστόλας που το επανεξέτασε πριν την απελευθέρωσή του, μεταφέρθηκε από δασοφύλακες του Δασαρχείου Διδυμοτείχου στην περιοχή του Μικρού Δερείου σε Καταφύγιο Αγρίας Ζωής, όπου και απελευθερώθηκε την περασμένη Δευτέρα.

Ο Δασάρχης Διδυμοτείχου ευχαρίστησε θερμά τον κ. Πιστόλα που εθελοντικά προσέφερε τις υπηρεσίες του στο «Ρούντολφ» και συνεχάρη τους υπάλληλους του Δασαρχείου Διδυμοτείχου για την ομαδική δουλειά και τον ενθουσιασμό που επέδειξαν για την διάσωση του «Ρούντολφ».

Πηγή: dasarxeio.com

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πυροπροστασία του περιαστικού άλσους με την σφραγίδα της JTI

Δωρεά συστήματος έγκαιρης ανίχνευσης και συναγερμού με κάμερες, δεξαμενές για τροφοδοσία ε…