Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Με κλήρωση λαχειοφόρου αγοράς ολοκληρώθηκε η εκδήλωση του Συλλόγου Μονογονεϊκών Οικογενειών – ΣΤΗΡΙΖΩ

Με κλήρωση λαχειοφόρου αγοράς ολοκληρώθηκε η εκδήλωση του Συλλόγου Μονογονεϊκών Οικογενειών – ΣΤΗΡΙΖΩ

0

Έλαβε χώρα την Παρασκευή 7 Ιουλίου στο εστιατόριο ΒΙΩΝ

Την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη εκδήλωση του Συλλόγου Μονογονεϊκών Οικογενειών – ΣΤΗΡΙΖΩ, στο εστιατόριο ΒΙΩΝ. Στην εκδήλωση, παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ξάνθης, Μανώλης Τσέπελης, ο τέως Δήμαρχος, Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, μέλη του Συλλόγου , συμπολίτες και φίλοι του τόπου.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Μονογονεϊκών Οικογενειών-ΣΤΗΡΙΖΩ, Κατερίνα Χατζηβασιλείου, μετά το χαιρετισμό της στους προσκεκλημένους, εξέφρασε τις ευχαριστίες της σε όλους για την στήριξη και την ενίσχυσή τους στο σημαντικό έργο του Συλλόγου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, έλαβε χώρα η κλήρωση της Λαχειοφόρου Αγοράς.

Το μήνυμα του Συλλόγου Μονογονεϊκών Οικογενειών-ΣΤΗΡΙΖΩ

«Ευχαριστούμε από καρδιάς, όλες και όλους ξεχωριστά για την υποστήριξη στο δύσκολο έργο του Συλλόγου μας. Τους συμπολίτες μας για την συνεισφορά τους, τις επιχειρήσεις του τόπου μας που προσέφεραν δωρεάν προϊόντα τους, όλα τα Μ.Μ.Ε , καθώς επίσης όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωσή μας. Η περίσσεια αγάπη και καλοσύνη που δείξατε, μας χάρισαν πολλά χαμόγελα και μεγάλη ελπίδα για τη συνέχιση του αγώνα μας».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πυροπροστασία του περιαστικού άλσους με την σφραγίδα της JTI

Δωρεά συστήματος έγκαιρης ανίχνευσης και συναγερμού με κάμερες, δεξαμενές για τροφοδοσία ε…