Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Επιδιώκει να αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας του Τοπικού Συμβουλίου Ξάνθης η νέα πρόεδρος

Επιδιώκει να αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας του Τοπικού Συμβουλίου Ξάνθης η νέα πρόεδρος

0

Η Σούλα Μεϊμαρίδου άφησε αιχμές για τον τρόπο λειτουργίας του πρώην προέδρου

Την πρόθεσή της να αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας του Τοπικού Συμβουλίου Ξάνθης εξέφρασε η νέα πρόεδρος Σούλα Μεϊμαρίδου, που εκλέχθηκε πρόσφατα με τη στήριξη της αντιπολίτευσης.

Με δήλωσή της η κ. Μεϊμαρίδου διαμαρτύρεται για την κατάσταση που επικρατούσε μέχρι σήμερα στον τρόπο λειτουργίας του συμβουλίου, αφήνοντας αιχμές για τον πρώην πρόεδρο Κωνσταντίνο Χασάπη. Τονίζει ότι: «σίγουρα θέλει προσπάθεια και σκληρή δουλειά, ώστε να δώσουμε στον συγκεκριμένο θεσμό, την αίγλη που του αναλογεί», αν και στην πραγματικότητα ο ρόλος του οργάνου, εξαιτίας πρωτίστως της νομοθεσίας, είναι περιορισμένος και αρκετά διεκπεραιωτικός.

Η ίδια επισημαίνει: «ο προηγούμενος Πρόεδρος λειτουργούσε καθαρά με καθοδήγηση από την προηγούμενη παράταξη που ανήκει. Ενώ εγώ, ως Πρόεδρος, δεν βλέπω παρατάξεις, αλλά ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν στον τόπο.  Έχω άριστη συνεργασία με τα περισσότερα μέλη του συμβουλίου και υπάρχει αλληλοεκτίμηση, εξαιρουμένου του κύριου Χασάπη, του οποίου προφανώς δεν του άρεσε η εκλογή μου. Δυστυχώς για εκείνον έτσι λειτουργεί η δημοκρατία. Θα προσπαθήσω να διορθώσω όλες εκείνες τις στρεβλώσεις και νοοτροπίες που δημιούργησε η δική μου θητεία. Δεν ευθύνονται οι πολίτες της Ξάνθης εάν ο κ. Χασάπης θέλει να κάνει μικροπολιτική».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χάθηκε το τρένο για Δράμα – Ξάνθη

«Η γραμμή Δράμα -Ξάνθη δεν είναι εύκολη στην υλοποίησή της, θέλει αρκετή δουλειά…», είπε ο…