1 ολόκληρο ψαρονέφρι
2 κ.σ. μουστάρδα
1 κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες
5 κλωνάρια θυμάρι
200 γρ. baby πατάτες, κομμένες στη μέση
100 γρ. κόκκινα σταφύλια
100 γρ. πράσινα σταφύλια
150 ml ζωμός
Αλάτι, Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190°C, στον αέρα. Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο. Μόλις κάψει, προσθέτουμε το ψαρονέφρι και το σοτάρουμε καλά από όλες τις πλευρές, μέχρι να πάρει ένα ροδοκόκκινο χρώμα.
Μεταφέρουμε το ψαρονέφρι σε ένα πιάτο, το αλείφουμε με τη μουστάρδα και το αλατοπιπερώνουμε. Στο ίδιο τηγάνι, χωρίς να το καθαρίσουμε, προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τα σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά, για 3-4 λεπτά. Σε ένα ταψάκι, απλώνουμε το θυμάρι, από πάνω τοποθετούμε το ψαρονέφρι. Γύρω του, προσθέτουμε τα σοταρισμένα κρεμμύδια, τις πατάτες και τα σταφύλια. Προσθέτουμε τον ζωμό, ψήνουμε για 40 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες και σερβίρουμε.