-600 γρ. μοσχαρίσιο κιλότο κομμένο σε πολύ λεπτές φέτες
-125 ml λευκό κρασί
-10 λιαστές ντομάτες
-200 γρ. πράσινες ελιές ολόκληρες, χωρίς κουκούτσι
-2 κ.σ. κάππαρη
-3 πορτοκάλια
-4 κ.σ. μουστάρδα
-4 κ.σ. μαγιονέζα
-φρέσκο δεντρολίβανο
-ελαιόλαδο
-αλάτι, πιπέρι
Ετοιμάστε μια μαρινάδα για το κρέας: Ανακατέψτε σε ένα μπολ τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, λίγο αλάτι και πιπέρι, το φρέσκο δεντρολίβανο και το ξύσμα από 1 πορτοκάλι.
Προσθέστε το μοσχαρίσιο κρέας και αφήστε στο ψυγείο για 1 ώρα.
Σοτάρετε σε λίγο ελαιόλαδο τα φιλετάκια και προσθέστε τις ελιές, την κάππαρη, την ψίχα των πορτοκαλιών κομμένη σε λεπτές φέτες και τις λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες.
Αλατοπιπερώστε, ρίξτε το κρασί και αφήστε σε δυνατή φωτιά μέχρι να στεγνώσει η σάλτσα και να ψηθούν τα μοσχαρίσια φιλετάκια.