-4 αρνίσια κότσια
-5 κ.σ. ελαιόλαδο
-Χυμός από 2 λεμόνια
-200 ml ζωμός κοτόπουλο
-Αλάτι, πιπέρι
Για το φρικασέ
-80 γρ. φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
-150 γρ. μανιτάρια λευκά ψιλοκομμένα
-100 γρ. σταμναγκάθι βρασμένο ή σέσκουλα
-80 γρ. άνηθος ψιλοκομμένος
-200 γρ. ζωμός κοτόπουλο
-Χυμός από 2 λεμόνια
-5 κ.σ. ελαιόλαδο
-Αλάτι, πιπέρι
Σε κατσαρόλα με ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά σοτάρουμε τα κότσια από όλες τις πλευρές για 5 λεπτά. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, τον ζωμό, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγομαγειρεύουμε για 1 ώρα και 45 λεπτά.
Για το φρικασέ: Σε βαθύ τηγάνι με ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά σοτάρουμε κρεμμυδάκι, μανιτάρια, σταμναγκάθι για 5 λεπτά, ρίχνουμε τον ζωμό, αλάτι, πιπέρι, χυμό λεμόνι, άνηθο χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγομαγειρεύουμε για 40 λεπτά.
Προσθέτουμε τα κότσια με τη σάλτσα τους στο φρικασέ και σερβίρουμε.