Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Ταλιατέλες με Λεμονάτη Σάλτσα Σολομού

Ταλιατέλες με Λεμονάτη Σάλτσα Σολομού

1

500 γρ. ταλιατέλες

400 γρ. φιλέτο φρέσκου σολομού

2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο

ξύσμα από 1 λεμόνι

400 γρ. φρέσκο σπανάκι

200 γρ. τυρί κρέμα

2 κ.σ. ψιλοκομμένο άνηθο

100 γρ. τριμμένη παρμεζάνα

ελαιόλαδο

αλάτι

Βράστε τις ταλιατέλες σε αλατισμένο νερό και στραγγίξτε τις. Κρατήστε μισό φλιτζάνι από το νερό τους για τη σάλτσα. Σοτάρετε σε λίγο ελαιόλαδο τα κρεμμυδάκια, το σκόρδο και το ξύσμα λεμονιού.

Προσθέστε το φιλέτο του σολομού, κομμένο σε μικρότερα κομμάτια. Αλατίστε και σοτάρετε σε μέτρια φωτιά για 3′-4′. Προσθέστε το τυρί κρέμα, το νερό από τα ζυμαρικά και το σπανάκι.

Αφήστε για 2′ στη φωτιά, προσθέστε τις ταλιατέλες, ανακατέψτε και σερβίρετε πασπαλίζοντας τα πιάτα με τον άνηθο και την τριμμένη παρμεζάνα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πικάντικο χοιρινό μαγειρεμένο σε μαύρη μπίρα

-Ένα κομμάτι χοιρινό λαιμό γύρο στα 3 κιλά -500 ml μαύρη μπύρα -3 μέτριες γλυκοπατάτες χον…