-1 πεπόνι σε λεπτές φέτες
-Για την βάση: 200 γρ Μπισκότα ditzestive τριμένα
-50 γρ αμύγδαλα τριμένα καβουρδισμένα
-2 κουταλιές μαργαρίνη ελάχιστα λιωμένη
-Για την κρέμα: 400 γρ κρέμα γάλακτος
-2 κουταλιές ζάχαρη άχνη
-200 γρ σοκολάτα λευκη
-Ελάχιστο ξύσμα από λεμόνι
Για την σάλτσα:
-1 φλιτζάνι μέλι
-½ φλιτζάνι κρασί visandeau
Ανακατέψτε όλα τα υλικά για την βάση τις τάρτας και στρώστε μέσα σε βουτυρωμένη στρογγυλή φόρμα. Σε ένα τηγάνι ρίξτε το μέλι μαζί με το κρασί visandaeu και ανακατέψτε σε μέτρια φωτιά να γίνει μια ρευστή σάλτσα. Σε bain mary λιώστε σε χαμηλή θερμοκρασία την λευκή σοκολάτα.
Χτυπήστε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος με την άχνη ζάχαρη μέχρι να γίνει σαντιγύ και προσθέστε το ξύσμα λεμονιού ανακατεύοντας με μια σπάτουλα.
Ρίξτε την κρέμα πάνω στην βάση με τα μπισκότα και από πάνω την λευκή σοκολάτα βυθιζοντάς την ελαφρά μέσα στην κρέμα με μια σπατουλα
Από πάνω προσθέστε τις φέτες από το πεπόνι τη σάλτσα κρασιού και άλλα φρούτα της επιλογής σας αν θέλετε.