Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Γ΄ Εθνική: Πήρε βαθμό στη Μηχανιώνα ο Ορφέας και κυνηγάει άνοδο στην SL2

Γ΄ Εθνική: Πήρε βαθμό στη Μηχανιώνα ο Ορφέας και κυνηγάει άνοδο στην SL2

0

Την Κυριακή στην Ξάνθη ο «τελικός» με τον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου

Έναν «χρυσό» βαθμό κατάφερε να πάρει ο Ορφέας την Κυριακή στη Μηχανιώνα, που προηγήθηκε νωρίς στο σκορ και ισοφαρίστηκε με πέναλτι και παρότι έχασε 3 παίκτες με τραυματισμό κατάφερε να μείνει όρθιος μέχρι το φινάλε και ζωντανός στην μάχη της ανόδου.

Την Κυριακή θα παίξει τα ρέστα του στο τελευταίο ματς με τον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου στην Ξάνθη και θέλει μόνο νίκη για να πάρει το εισιτήριο για την SL2.

Ο Ορφέας ήταν απειλητικός από την αρχή του παιχνιδιού, δημιουργώντας στο πρώτο δεκάλεπτο δύο ευκαιρίες ενώ μία τρίτη τη μετουσίωσε σε γκολ μόλις στο 12΄ όταν ο Τορομανίδης με έξοχη κάθετη πάσα βρήκε ακριβώς στην κίνηση τον Γκασιμπαγιαζίδη, ο νεαρός εξτρέμ βγήκε σε θέση βολής και στο 12’ πλάσαρε εύστοχα για το 0-1. Μετά το γκολ η ξανθιώτικη ομάδα συνέχισε να απειλεί έχοντας ανέβει σε ψυχολογία και έχασε στο 21΄μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 0-2.

Σύντομα οι γηπεδούχοι συνήλθαν από το σοκ και άρχισαν να ανεβάζουν το ρυθμό τους, φτάνοντας στο γκολ στο 41΄το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Χατζηβασιλειάδης σ’ένα μπάσιμο που έκανε στην περιοχή του Ορφέα, ανατράπηκε από τον Γιουργούση και  κέρδισε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Νίκος Ξανθόπουλος στο επόμενο λεπτό κάνοντας το 1-1.

Στα επόμενα λεπτά το παιχνίδι πήρε φωτιά με τις δύο ομάδες να χάνουν διαδοχικά ευκαιρίες να σκοράρουν αλλά χωρίς αποτέλεσμα και το 1-1 παρέμεινε ως τελικό σκορ.

Ο Ορφέας τώρα θέλει μόνο νίκη κόντρα στον Αχέροντα Καναλακίου (ο οποίος είναι στους 6 βαθμούς) στην Ξάνθη, με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα να ευνοεί την ομάδα της Πρέβεζας στον απόλυτο τελικό της τελευταίας αγωνιστικής. Την μαθηματική της άνοδο στην Super League 2 η Αναγέννηση Καρδίτσας.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ (Αμανατίδης): Συλλεκτης, Τραχανάς (25’ λ.τρ Γιαννούσης), Δεληζάνος, Λαγόντζος, Χριστοδουλίδης, Βασσαΐτης, Χατζηβασιλειάδης (89’ Αζούδης), Πασσαλής (89’ Ιωακειμίδης), Τοπούζης, Δημητρακόπουλος, Ξανθόπουλος

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Χατζημεστής): Γεωργούσης, Χακή Τζαμπάζ (67’ λ.τρ. Βουλγαρίδης), Κριεζής, Χασάνογλου, Παπαδόπουλος, Μαυρόπουλος, Τανζού Χαλήλ Ιμπράμ (89’ Σουκρή Ογλού), Γκασιμπαγιαζίδης, Αλ. Μελισσόπουλος, Τορομανίδης (89’ Χιντ Ιμερ), Πασχαλάκης (46’ Ν. Μελισσόπουλος)

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 4ης αγωνιστικής των μπαράζ

-Ποσειδώνας Ν. Μηχανιώνας – Ορφέας Ξάνθης   1-1 (48′ Ξανθόπουλος / 12′ Γκασιμπαγιαζίδης)

-ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου – Διαγόρας Στεφανοβικείου   4-0 (30′ Ντόκου, 64′ Βέρμπης, 67′ Κυριακής, 75′ Γεωργάκης)

Ρεπό: Αναγέννηση Καρδίτσας

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. Αναγέννηση Καρδίτσας 7(7-3)*
  2. ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου 6(8-4)*
  3. Ποσειδώνας Ν. Μηχανιώνας 5(4-5)
  4. Ορφέας Ξάνθης 4(3-3)*
  5. Διαγόρας Στεφανιβικείου 0(1-8)*

*Έχουν κάνει το ρεπό τους

Επόμενη αγωνιστική(11/7)

Ορφέας Ξάνθης – ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου

Διαγόρας Στεφανοβικείου – Αναγέννηση Καρδίτσας

Ρεπό: Ποσειδώνας Ν. Μηχανιώνας

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Ξάνθη υποδέχεται την Ολυμπιακή Φλόγα τη Δευτέρα

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024, ο Δήμος Ξάνθης θα υποδεχθεί με λα…