2 (600γρ.) φιλέτα κοτόπουλου
1/3 φλ. ελαιόλαδο
1 φλ. ξηρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 φλ. φιδέ
2 ½ φλ. πλιγούρι
1 φλ. κόκκινη γλυκιά πιπεριά ψιλοκομμένη
1 φλ. κίτρινη γλυκιά πιπεριά ψιλοκομμένη
1 φλ. πορτοκαλί γλυκιά πιπεριά ψιλοκομμένη
1 φλ. σκουρόχρωμα κολοκυθάκια τριμμένα στη χοντρή μεριά του τρίφτη
1 φλ. 100% φυσικός πολτός ντομάτας
1 κύβο ζωμό λαχανικών
1 κοφτό κουταλάκι μαύρο πιπέρι
1 ½ κουταλάκι αλάτι
7 φλ. νερό ζεστό
γιαούρτι για το σερβίρισμα
Κόβετε το κοτόπουλο σε μικρούς κύβους. Σε μία κατσαρόλα ρίχνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι, για 2-3 λεπτά περίπου. Βάζετε το κοτόπουλο και συνεχίζετε το σοτάρισμα μέχρι να ασπρίσει, για 7 λεπτά περίπου. Κατά διαστήματα ανακατεύετε για να ψηθεί ομοιόμορφα. Βάζετε το φιδέ και σοτάρετε μέχρι να ξανθύνει, 3-4 λεπτά περίπου. Προσθέτετε τις πιπεριές, τα κολοκυθάκια και σοτάρετε για περίπου 3-4 λεπτά.
Ρίχνετε τον πολτό ντομάτας ανακατεύετε και προσθέτετε το ζωμό, το πιπέρι, το αλάτι και το νερό. Ανακατεύετε και αφήνετε να κοχλάσει το νερό. Αφήνετε να βράσει για 5 λεπτά και προσθέτετε το πλιγούρι. Χαμηλώνετε τη φωτιά και βράζετε για 15 λεπτά μέχρι να ψηθεί το πλιγούρι. Κατά διαστήματα ανακατεύετε το φαγητό. Σερβίρετε με γιαούρτι.