-2 χοιρινά φιλετάκια ψαρονέφρι σε φέτες
-80 γρ. ροκφόρ
-1 1/2 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
-200 γρ. μανιτάρια
-2 κ.σ. βιτάμ
-2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια σε ροδέλες
-1 φλ. τσαγιού ζωμό βοδινού
-αλάτι – πιπέρι
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, ζεσταίνουμε το βιτάμ. Μόλις ζεσταθεί, βάζουμε τα φιλετάκια ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και τα σοτάρουμε για 6-8 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές. Επαναλαμβάνουμε, το ίδιο για όλα τα φιλετάκια, τα βγάζουμε και τα διατηρούμε ζεστά.
Στο ίδιο τηγάνι, σε μέτρια φωτιά σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια και τα μανιτάρια για 5′ περίπου ανακατεύοντας. Προσθέτουμε το ζωμό κρέατος και την γάλακτος και ανακατεύουμε.
Τέλος προσθέτουμε και το ροκφόρ θρυμματισμένο και μόλις αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε τα φιλετάκια και τα αφήνουμε όλα μαζί για 2′-3′ και τα αποσύρουμε από τη φωτιά.