Για το κοτόπουλο
-4 φιλέτα στήθος κοτόπουλου, κομμένα στη μέση για γέμισμα
-200γρ. αλεύρι
-3 αβγά ελαφρώς χτυπημένα
-200γρ. φρυγανιά τριμμένη
-50γρ. βούτυρο
-ελαιόλαδο για τηγάνισμα
Για τη γέμιση
-300γρ. γαλοτύρι
-50γρ. κασέρι
-4 πιπεριές Φλωρίνης ψημένες, ξεφλουδισμένες
Σάλτσα λεμονιού
-100γρ. βούτυρο
-1 κουτ. σούπας δεντρολίβανο ψιλοκομμένο
-ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι
Πασπαλίζετε το κοτόπουλο μέσα κι έξω με αλάτι και πιπέρι και στη συνέχεια αλείφετε το εσωτερικό τους με αρκετό γαλοτύρι, πασπαλίζετε με κασέρι, βάζετε από μία πιπεριά Φλωρίνης και τα κρατάτε στην άκρη.
Στη συνέχεια πανάρετε το κοτόπουλο πρώτα με αλεύρι, μετά με το αβγό και τέλος με τη φρυγανιά.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200οC. Ζεσταίνετε λίγο ελαιόλαδο και το βούτυρο σε ένα τηγάνι, τηγανίζετε τα φιλέτα για 5-6 λεπτά από κάθε πλευρά και στη συνέχεια τα ψήνετε στο φούρνο για 15-20 λεπτά, μέχρι να ψηθούν εσωτερικά.
Για τη λεμονάτη σάλτσα: Ζεσταίνετε το βούτυρο σε ένα τηγάνι μέχρι να πάρει ελαφρώς χρώμα. Προσθέτετε το δεντρολίβανο, το ξύσμα του λεμονιού, ανακατεύετε, σβήνετε με το χυμό, αφήνετε για 1 λεπτό και κατεβάζετε τη σάλτσα από τη φωτιά.
Σερβίρετε το γεμιστό κοτόπουλο περιχυμένο με τη λεμονάτη σάλτσα.