Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ξανά κατηγορίες για το Μειονοτικό Γυμνάσιο-Λύκειο από την ΟΙΕΛΕ

Ξανά κατηγορίες για το Μειονοτικό Γυμνάσιο-Λύκειο από την ΟΙΕΛΕ

0
meionotiko

Καταγγέλλει ότι η διοίκηση του σχολείου αρνείται να εφαρμόσει της αποφάσεις της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και ότι ο Μετέ υποκινεί αντιδράσεις

«Παίζουν με τη φωτιά σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο οι εκπρόσωποι του τουρκικού προξενείου και οι διοικούντες το Μειονοτικό Σχολείο Ξάνθης» αναφέρει σε νέα της ανακοίνωση η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας, που αναφέρει ότι το σχολείο συνεχίζει να απαγορεύει στον Νιχάτ Χότσικα να αναλάβει εκπαιδευτικά καθήκοντα, ενώ θέτει στη δημοσιότητα μήνυμα που φέρεται να απέστειλε ο ψευδομουφτής Μετέ υποκινώντας κινητοποίηση σε κλειστή ομάδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση για τον εκπαιδευτικό, «η Διεύθυνση Εκπαίδευσης έχει εκδώσει τρεις αποφάσεις να επιστρέψει ο εκπαιδευτικός στο σχολείο του. Δόθηκε, μάλιστα, εντολή να αναρτηθεί το όνομά του στο ωρολόγιο πρόγραμμα και στο ΠΣ My School. Η τελική απόφαση ανάληψης καθηκόντων, με εντολή της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Ξάνθης και του Συντονιστή Μειονοτικής Εκπαίδευσης θα έπρεπε να εφαρμοστεί σήμερα το πρωί. Όμως στην είσοδο του σχολείου βρέθηκαν 20-30 άτομα, δήθεν αυθόρμητα συγκεντρωμένα (μετά από εντολή του ψευδοΜουφτή), που εμπόδισαν την είσοδο του εκπαιδευτικού στο σχολείο, με τουρκόφωνα ΜΜΕ να καλύπτουν πανηγυρικά την «εκδήλωση»! «. Η ΟΙΕΛΕ κατηγορεί για ολιγωρία τις εποπτικές αρχές της Πολιτείας και καλεί την Πολιτεία να απαιτήσει την εφαρμογή των αποφάσεών της.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εντός Μαΐου ανοίγει η πλατφόρμα για τις νέες αιτήσεις στον Κοινωνικό Τουρισμό

Έως τέλος Ιουνίου θα πρέπει να ενεργοποιήσουν την επιταγή τους οι δικαιούχοι του 2023 &nbs…