5 ώριμες και ζουμερές ντομάτες
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη ή θυμάρι
200 γραμμάρια φέτα
300 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3 πράσινα κρεμμυδάκια
Λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό
Αποφλοιώνουμε τις ντομάτες, τις κόβουμε στη μέση και είτε τις πολτοποιούμε στο multi, είτε τις τρίβουμε στον τρίφτη. Ψιλοκόβουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τον μαϊντανό και θρυμματίζουμε με ένα πιρούνι την φέτα. Όλα τα υλικά τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ και μετά λίγο, λίγο προσθέτουμε αλεύρι, ενώ παράλληλα δουλεύουμε το μείγμα μας, μέχρις ότου γίνει μία παχύρευστη κρέμα. Προθέτουμε τη ρίγανη ή το θυμάρι, ανακατεύομε λίγο για να αναμειχτούν με τα υπόλοιπα υλικά. Σε ένα τηγάνι βαθύ βάζουμε λάδι. Όταν κάψει αρκετά με τη βοήθεια ενός κουταλιού παίρνουμε λίγο απ΄ το μείγμα και το ρίχνουμε στο καυτό λάδι. Επαναλαμβάνουμε μέχρι να γεμίσει το τηγάνι. Αφήνουμε δύο λεπτά από κάθε πλευρά και οι ντοματοκεφτέδες είναι έτοιμη. Συνοδέψτε τους με λευκό κρασί.