-500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
-175 γρ. κορν φλάουρ
-200 γρ. ζάχαρη
-1 φακελάκι βανίλια
-το ξύσμα 1 λεμονιού
-1 φακελάκι μαγιά σε σκόνη
-3-4 κουταλιές της σούπας λικέρ λεμονιού
-κρύο νερό
-225 γρ. ελαιόλαδο
-λίγο αλάτι
Ανακατεύετε το αλεύρι κοσκινισμένο με το κορν φλάουρ, τη ζάχαρη, τη ζάχαρη, το ξύσμα λεμονιού, τη βανίλια και το αλάτι. Κάνετε μια λακκούβα στο κέντρο του μείγματος και ρίχνετε το λάδι και το λικέρ. Ανακατεύετε με τις μύτες ενός πιρουνιού να ενσωματωθούν.
Διαλύετε σε λίγο νερό τη μαγιά, την ενώνετε με το μείγμα και αρχίζετε να πλάθετε τη ζύμη ενσωματώνοντας λίγο κρύο νερό μέχρι η ζύμη να γίνει λεία και μαλακή. Ανοίγετε σε αρκετά λεπτό φύλλο με τον πλάστη και κόβετε με κουπ πατ ή με το χείλος ενός ποτηριού μπισκότα στο σχήμα που θέλετε.
Απλώνετε τα μπισκότα σε λαμαρίνα την οποία έχετε στρώσει με αντικολλητικό χαρτί και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180º C για μάξιμουμ 15′. Αφήνετε τα μπισκότα να κρυώσουν καλά πριν τα καταναλώσετε ή τα αποθηκεύσετε.