-2-3 κουτ. σούπας Κορν Φλάουρ
– 2 κιλά χοιρινός λαιμός, χωρίς κόκαλα, άκοπος
-3 κουτ. σούπας μουστάρδα
-1 κουτ. σούπας γλυκιά πάπρικα
-150 γρ. μπέικον σε φέτες
-200 γρ. χουρμάδες χωρίς κουκούτσια
-200 γρ. δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσια
-500 ml (2 1/2 φλιτζ. τσαγιού) κόκκινο κρασί
-250 ml (1 1/4 φλιτζ. τσαγιού) νερό
-250 γρ. μανιτάρια λευκά, ολόκληρα
-400 γρ. (8 τεμάχια) κρεμμύδια στιφάδου, μικρά
-1 κυδώνι μεγάλο
-Αλάτι, πιπέρι
-3-4 φύλλα αλουμινόχαρτο
Ανοίγετε και χτυπάτε το χοιρινό, για να γίνει ένα λεπτό φύλλο. Στρώνετε τα φύλλα αλουμινόχαρτο σε ένα ταψί. Μαρινάρετε το χοιρινό με μουστάρδα, αλάτι και πιπέρι και το τοποθετείτε πάνω στο αλουμινόχαρτο, κατά μήκος. Ρίχνετε τη γλυκιά πάπρικα κατά μήκος. Απλώνετε το μπέικον σε φέτες και ρίχνετε τους χουρμάδες και τα δαμάσκηνα. Τυλίγετε και σφίγγετε το χοιρινό με το αλουμινόχαρτο.
Το ψήνετε στους 200 °C, με αντιστάσεις, για 2 ώρες. Ανοίγετε κατά μήκος το αλουμινόχαρτο, ρίχνετε το κόκκινο κρασί και αφήνετε να ψηθεί μισή ώρα. Προσθέτετε στο ταψί το νερό και συνεχίζετε το ψήσιμο για άλλη μια ώρα περίπου, στους 180-200 °C, μέχρι να ψηθεί το κρέας. Μόλις ψηθεί, παίρνετε τα ζουμιά του, τα οποία πρέπει να είναι γύρω στα 3-4 φλιτζ. τσαγιού. Βάζετε μέσα σε κατσαρόλα τα μανιτάρια, τα κρεμμύδια στιφάδου, καθαρισμένα, και το κυδώνι, καθαρισμένο και κομμένο σε φέτες κυδωνάτες. Σκεπάζετε με τον ζωμό και βράζετε σε χαμηλή φωτιά, για 15-20 λεπτά. Βγάζετε από το ζουμί διαδοχικά τα μανιτάρια, τα κυδώνια και τέλος τα κρεμμύδια. Δοκιμάζετε τον ζωμό, μήπως χρειάζεται λίγο αλάτι, και τον δένετε με το Κορν Φλάουρ, αφού το έχετε αραιώσει σε κρύο νερό.