-1 κιλό χοιρινό
-1 κιλό σέλινο
-λίγη μαργαρίνη
-4 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο κρεμμύδι
Για τη σάλτσα:
-2 κουτ. σούπας Κορν Φλάουρ
-2 αυγά
-1 κούπα νερό
-χυμός ενός λεμονιού
Πλένετε και κόβετε σε μερίδες το χοιρινό. Το αφήνετε να στραγγίσει. Στο μεταξύ, σε μια κατσαρόλα, σοτάρετε το κρεμμύδι στο βούτυρο, ρίχνετε και το κρέας και το αφήνετε να ροδίσει. Έπειτα βάζετε νερό, ώστε να καλυφθεί το κρέας, ρίχνετε το αλάτι και το πιπέρι, σκεπάζετε την κατσαρόλα και τ’ αφήνετε να μισοβράσει.
Στο μεταξύ ετοιμάζετε το σέλινο. Το πλένετε πολύ καλά, το κόβετε σε μικρά κομμάτια και το ρίχνετε στην κατσαρόλα με το κρέας. Αφήνετε να βράσουν, μέχρι να μαλακώσει το σέλινο. Σε ένα κατσαρολάκι βάζετε 1 κούπα κρύο νερό και διαλύετε το Κορν Φλάουρ. Προσθέτετε μια κούπα από τον ζωμό του φαγητού, τους κροκούς των αυγών ελαφρά χτυπημένους, τον χυμό λεμονιού και ανακατεύετε καλά. Βράζετε για λίγο ανακατεύοντας μέχρι να πήξει η σάλτσα. Με τη σάλτσα αυτή περιχύνετε το φαγητό μέσα στην κατσαρόλα.
Μπορείτε να το σερβίρετε και με πουρέ πατάτας.