Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Πολύχρωμα ψωμάκια με γεύση πίτσας

Πολύχρωμα ψωμάκια με γεύση πίτσας

0

250 γρ μαργαρίνη

4 αυγά

1 κ.γ. αλάτι

150 γρ. κίτρινα τυριά τριμμένα

100 γρ. τυρί φέτα τριμμένη

200 γρ. ζαμπόν ψιλοκομμένο

1 πιπεριά κέρατο σε κυβάκια

2 πιπεριές Φλωρίνης σε κυβάκια

2 κ. σούπας κέτσαπ

λίγη πάπρικα γλυκιά σε σκόνη

περίπου 500 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

Χτυπάμε τη μαργαρίνη καλά να αφρατέψει. Χτυπάμε ελαφρά τα αυγά με την πάπρικα, το αλάτι, το κέτσαπ. Προσθέτουμε τα τυριά, τα αλλαντικά, τις πιπεριές και ανακατεύουμε να ενωθούν. Τα προσθέτουμε στη μαργαρίνη, ανακατεύουμε απαλά.

Προσθέτουμε το αλεύρι σταδιακά, μέχρι να πετύχουμε μία ζύμη που δε θα κολλάει στα χέρια (μπορεί να πάρει λίγο περισσότερο αλεύρι από τα 500 γραμμάρια). Φτιάχνουμε μπαλάκια ζύμης, σε μέγεθος καρυδιού, τα αραδιάζουμε σε λαδόκολλα και ψήνουμε στους 170° C, για 25 λεπτά περίπου.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
  • Σούπα με σολομό και λαχανικά

    –500 γρ. φιλέτο σολομό –3 πατάτες –2 πράσα –2 καρότα –1 κρεμμύδι –1200 ml. ζωμό ψαριού ή λ…
  • Πίτα με Ανθότυρο, Λιαστή Ντομάτα και Πάστα Ελιάς

    για το χειροποίητο φύλλο 4 φλιτζάνια αλεύρι σκληρό 1 3/4 φλιτζάνια νερό 2 κουταλιές της σο…
  • vakalaos-fourno

    Βακαλάος ψητός

    800 γραμ. φιλέτο ξαλμυρισμένου νορβηγικού βακαλάου 3 πιπεριές (πράσινη, κόκκινη, κίτρινη) …
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σούπα με σολομό και λαχανικά

–500 γρ. φιλέτο σολομό –3 πατάτες –2 πράσα –2 καρότα –1 κρεμμύδι –1200 ml. ζωμό ψαριού ή λ…