250 γρ μαργαρίνη
4 αυγά
1 κ.γ. αλάτι
150 γρ. κίτρινα τυριά τριμμένα
100 γρ. τυρί φέτα τριμμένη
200 γρ. ζαμπόν ψιλοκομμένο
1 πιπεριά κέρατο σε κυβάκια
2 πιπεριές Φλωρίνης σε κυβάκια
2 κ. σούπας κέτσαπ
λίγη πάπρικα γλυκιά σε σκόνη
περίπου 500 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Χτυπάμε τη μαργαρίνη καλά να αφρατέψει. Χτυπάμε ελαφρά τα αυγά με την πάπρικα, το αλάτι, το κέτσαπ. Προσθέτουμε τα τυριά, τα αλλαντικά, τις πιπεριές και ανακατεύουμε να ενωθούν. Τα προσθέτουμε στη μαργαρίνη, ανακατεύουμε απαλά.
Προσθέτουμε το αλεύρι σταδιακά, μέχρι να πετύχουμε μία ζύμη που δε θα κολλάει στα χέρια (μπορεί να πάρει λίγο περισσότερο αλεύρι από τα 500 γραμμάρια). Φτιάχνουμε μπαλάκια ζύμης, σε μέγεθος καρυδιού, τα αραδιάζουμε σε λαδόκολλα και ψήνουμε στους 170° C, για 25 λεπτά περίπου.