-1½ φλυτζάνια φακές χονδρές
-1 φλυτζάνι καλαμπόκι
-1 κόκκινη πιπεριά
-1 πράσινη πιπεριά
-1 ντομάτα
-2 μέτρια κρεμμύδια ξερά
-5 κουταλιές της σούπας μαϊντανό
-2 σκελίδες σκόρδο
-1 φύλλο δάφνης
-¼ φλυτζανιού ελαιόλαδο
-3 κουταλιές της σούπας μπαλσάμικο ξύδι
-Φρεσκοττριμμένο πιπέρι
-Μπούκοβο
Βράζουμε σε άφθονο αλατισμένο νερό τις φακές μαζί με τα φύλλα δάφνης και τα σκόρδα. Προσέχουμε να μην παραβράσουν. Τις σουρώνουμε, αφαιρούμε τα φύλλα δάφνης και τα σκόρδα. Σε ένα μπώλ βάζουμε τις φακές, το καλαμπόκι, τον μαϊντανό, ψιλοκόβουμε το ένα κρεμμύδι, αλατίζουμε, ανακατεύουμε και τοποθετούμε σε σαλατιέρα. Προσθέτουμε τις πιπεριές, την ντομάτα, από την οποία αφαιρέσαμε τους σπόρους και το κρεμμύδι σε ροδέλες. Στο multi ρίχνουμε τα βρασμένα σκόρδα, το λάδι, το μπαλσάμικο και το λευκό ξύδι και πολτοποιούμε. Περιχύνουμε την σαλάτα και πασπαλίζουμε με μπούκοβο!
Πρίν την σερβίρουμε την βάζουμε 1 ώρα στο ψυγείο!