-3-4 κουταλιές ελαιόλαδο
-1 κιλό φιλέτο κοτόπουλο σε μερίδες
-αλάτι, πιπέρι
-1 κουταλάκι του γλυκού βούτυρο
-1 ποτηράκι λευκό ξηρό κρασί
-400 ml ζωμό κοτόπουλου
-350 γραμμ. κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά
-1 κουταλάκι του γλυκού κορν φλάουρ
-90 γραμμ. παρμεζάνα τριμμένη
-3 κουταλιές μουστάρδα Dijon
-1 κουταλάκι του γλυκού φρέσκο θυμάρι, ψιλοκομμένο
-80 γραμμ. λιαστές ντομάτες, ψιλοκομμένες
Ετοιμάζουμε πρώτα το κοτόπουλο. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι. Αλατοπιπερώνουμε το κοτόπουλο από όλες τις πλευρές και το ψήνουμε για 30-40′. Κατά τη διάρκεια του ψησίματος το γυρίζουμε μία φορά. Παράλληλα ετοιμάζουμε τη σάλτσα παρμεζάνας. Λιώνουμε πρώτα το βούτυρο σε μέτρια θερμοκρασία. Προσθέτουμε το κρασί και περιμένουμε 1-2′ να εξατμιστεί το αλκοόλ. Ρίχνουμε το ζωμό και την κρέμα γάλακτος και φέρνουμε το μίγμα σε βρασμό. Διαλύουμε το κορν φλάουρ σε 3-4 κουταλιές νερό και το προσθέτουμε στη σάλτσα. Χαμηλώνουμε την ένταση της εστίας και συνεχίζουμε να βράζουμε τη σάλτσα για λίγη ώρα ακόμα, μέχρι να δούμε ότι έχει πήξει ελαφρά. Προσθέτουμε την παρμεζάνα και τη μουστάρδα και ανακατεύουμε να ενσωματωθούν. Αποσύρουμε την κατσαρόλα από την εστία και προσθέτουμε το θυμάρι και τις ψιλοκομμένες λιαστές ντομάτες.
Βάζουμε το κοτόπουλο μέσα στην κατσαρόλα και την ανακινούμε, ούτως ώστε να καλυφθούν με σάλτσα όλα τα κομμάτια. Σερβίρουμε συνοδεύοντας με πράσινα λαχανικά, ρύζι ή πατάτες.