500 γρ. μοσχαράκι γάλακτος (φιλέτο)
250 γρ. μανιτάρια
250 γρ. γάλα εβαπορέ χαμηλών λιπαρών αδιάλυτο
50 γρ. μαργαρίνη
1 κουταλιά σούπας αλεύρι
1 ποτηράκι κρασί άσπρο
1 κρεμμύδι
πιπέρι, αλάτι
Παίρνουμε τρυφερό κρέας και το κόβουμε σε 8 ομοιόμορφες φέτες.
Τις χτυπάμε ελαφρά να απλώσουν και τις πασπαλίζουμε με το πιπέρι και το αλάτι. Βάζουμε τις φέτες σε ένα τηγάνι με το μισό βούτυρο, λίγες-λίγες, να ψηθούν καλά. Όσες βγάζουμε τις κρατάμε ζεστές και σκεπασμένες
Στο ίδιο τηγάνι σοτάρουμε με το υπόλοιπο βούτυρο, το κρεμμύδι και τα μανιτάρια κομμένα σε φέτες, ενώ προσθέτουμε το αλεύρι διαλύοντάς το καλά
Το σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε το γάλα εβαπορέ και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν μέχρι να πήξει η σάλτσα.
Σκεπάζουμε τις φέτες του μοσχαριού με τη σάλτσα μανιταριών ζεστή