Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Τηγανιά στο ψωμί

Τηγανιά στο ψωμί

0

-μισό κιλό χοιρινό κρέας

-μισή πιπεριά κόκκινη

-μισή πιπεριά κίτρινη

-μισό κρεμμύδι μέτριο

-1 μανιτάρι άσπρο

-αλάτι και πιπέρι

-λίγο λάδι

-1 ποτήρι κρασί (ρετσίνα)

Αρχικά καίμε το λάδι σε ένα τηγάνι. Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομματάκια και τα βάζουμε στο τηγάνι. Αμέσως μετά ρίχνουμε το κρεμμύδι και μόλις αρχίσει να μαραίνεται, προσθέτουμε τις πιπεριές και το μανιτάρι. Τα αφήνουμε να σιγοψηθούν και όταν μαραθούν τα λαχανικά, αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με κρασί.

Η τηγανιά είναι έτοιμη, μόλις σωθούν τα υγρά και δέσει η σάλτσα και τη σερβίρουμε μέσα σε ένα καρβέλι ψωμί του οποίου έχουμε αφαιρέσει την ψίχα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ρολό κιμά γεμιστό με μανιτάρια, σε σάλτσα μανιταριών

-900 γρ. ανάμικτο μοσχαρίσιο και χοιρινό κιμά -225 γρ. μανιτάρια φρέσκα, ψιλοκομμένα -225 …