Υλικά
1 κιλό σουπιές καθαρισμένες, αλλά ολόκληρες
1 κλωνάρι σέλινο
500 γρ. σπανάκι ψιλοκομμένο
2 πράσα
2 κρεμμυδάκια φρέσκα
150 γρ. γραβιέρα τριμμένη
1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
3 κουταλιές τριμμένη γαλέτα
1 φλιτζάνι λευκό κρασί
1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
Ψιλοκόβετε τα πράσα, τα κρεμμυδάκια και το σέλινο. Ζεσταίνετε σε τηγάνι το ελαιόλαδο και τα σοτάρετε. Προσθέτετε το σπανάκι. Αλατοπιπερώνετε και αφήνετε να σιγοβράσουν 10 λεπτά περίπου. Προσθέτετε τον άνηθο, ανακατεύετε και κατεβάζετε από τη φωτιά. Αφού πέσει η θερμοκρασία τους προσθέτετε την γαλέτα, το τυρί και τη μουστάρδα και ανακατεύετε. Μοιράζετε το μίγμα στις σουπιές. Τις βάζετε σε ταψάκι, προσθέτετε το κρασί, σκεπάζετε με αλουμινόχαρτο και ψήνετε στους 200 βαθμούς για μισή ώρα. Ξεσκεπάζετε το ταψί και ψήνετε για άλλα 15 λεπτά.