Αρχική ΓΝΩΜΕΣ Στ’ άρματα, στ άρματα (δις)

Στ’ άρματα, στ άρματα (δις)

0

Ήρθε ο καιρός να πιάσουμε τα άρματα. Το καριοφίλι και το σπαθί να μην ξεκολλάνε από πάνω μας ούτε την ώρα του ύπνου. Ούτε και του φαγητού. Να υπερασπίσουμε τα ιερά δικαιώματά μας απέναντι στους αιμοσταγείς και ανεύθυνους φορολογούμενους. Να τους τσακίσουμε μια και καλή. Ύστερα θα περιμένουμε να γεννηθούν άλλοι φορολογούμενοι, να μεγαλώσουν και να τους τσακίσουμε και εκείνους, να λείψει κάποτε το γένος των φορολογουμένων.

Αυτή είναι η βαθύτερη σκέψη εκείνων που φροντίζουν για το καλό του λαού. Η εξαφάνιση του φορολογούμενου πολίτη θα ανατείλει την γέννηση του κομματικού πολίτη. Ε ρε χαρές και γλέντια, ψητά και γουρνοπούλες Καλαμάτας. Πεντανόστιμες!

Με υπερηφάνεια διαπιστώνουμε την εκ νέου νεκρανάσταση της Λάρκο και των παλληκαριών της. Όχι, δεν θα κλείσει μέχρι να κλείσει και το τελευταίο σπίτι και του τελευταίου Έλληνα φορολογούμενου. Δεν κατεβάζουμε τα άρματα και τα σπαθιά κατασκευής Κίνας. Η ΔΕΗ συμφώνησε την μείωση της τιμής και η εταιρεία την μείωση της παραγωγής του νικελίου. Αλληλέγγυοι. Είναι μία θεωρία ανάπτυξης και σύμπτυξης των μυελικών κυττάρων προκειμένου να συντηρηθεί το σώμα του νεκρού και να καθυστερήσουμε την σήψη μέχρι του συγχρονισμού με την σήψη των υπολοίπων μελών της κοινωνίας. Να βρωμίσουμε όλοι μαζί μια και καλή και όχι τμηματικά. Σύντροφοι και στην βρωμούσα αποσύνθεση. Ή όλοι ή κανένας μπροστά στον νεκροτόμο. Κάτω οι νεκροτόμοι!

Στα παγκόσμια οικονομικά χρονικά διαψεύδονται όλες οι οικονομικές θεωρίες. Στα σκουπίδια ο Μάρξ, ο Καίηνς και ο Γκαλμπρέϊθ. Κάτω η παραγωγική διαδικασία για να συντηρήσουμε τους μισθούς μας. Όσο πιο λίγο παράξουμε τόσο πιο πολύ θα ζήσουμε, όσο λιγώτερο νικέλιο τόσο περισσότερες θέσεις εργασίας. Η παγκόσμια οικονομική κοινότητα υποκλίνεται μπροστά στις σκέψεις των στελεχών-συνδικαλιστών της Λάρκο.

Εδώ θα πρέπει να προσθέσουμε πως τα ευγενή συνδικαλιστικά στελέχη θα συνεχίσουν να απέχουν από την παραγωγική διαδικασία (καμίνια, φωτιές, ατυχήματα και άλλα κακά) προκειμένου να επιτυγχάνουν ακόμη μεγαλύτερες θριάμβους απέναντι στους κατακριτέους  φορολογούμενους που εγκύρως πληροφορούμεθα και ευθαρσώς καταγγέλλουμε πως φοροδιαφεύγουν. Συνδικαλιστικά στελέχη της Λάρκο θα πρέπει μάλλον να συμμετάσχουν στους φορολογικούς ελέγχους των Ελλήνων πολιτών για να δεις πως την μαγειρεύουν την τσιγαρίθρα. Θα σας πάρει και θα σας σηκώσει παλιοτόμαρα φορολογούμενοι.

Στα κατά τόπους οικονομικά Πανεπιστήμια παγκοσμίως τρέχουν και δεν φθάνουν να ρίχνουν σε τεράστιες φωτιές τα δήθεν επιστημονικά συγγράμματα παλαιών δήθεν τάχαμ οικονομικών επιστημόνων. Και δεν είναι μόνον αυτό. Τρέχουν φωνάζοντας συνεχώς ρυθμικά Τσα-κα-λώ-τος. Νέοι επιστήμονες αφού φωνάξουν το σύνθημα ανακράζουν στο τέλος ‘’Αθάνατος’’.

Εμπρός νέοι και νέες της πατρίδας μας, ανακρούσατε πρύμναν, ελαττώστε την παραγωγικότητά σας, πληθύνατε τις επισκέψεις σας στις καφετέριες και μην αποκλείετε τα κρασοπουλειά με ντόπιους κιματοκεφτέδες και νόστιμες γαρίδες. Επιτέλους, πιάσαμε την ανθρωπότητα στον ύπνο!!

Φοίβος Ιωσήφ

 • Το τελευταίο χτύπημα στο κεφάλαιο

  Το κεφάλαιο μετά τον ανηλεή πόλεμο που δέχτηκε επί σαράντα χρόνια, τελικά εξέπνευσε εν μέσ…
 • Δημιουργία ή εξασφάλιση;

  Το ερώτημα  με αυτό το σκεπτικό, όλως υπόπτως, δεν τέθηκε ποτέ. Αυτό το σκέφθηκαν μόνον οι…
 • Καημένε Παυσανία

  Το 479 πΧ έγινε η σφοδρή μάχη στις Πλαταιές. Οι Έλληνες ολιγαριθμότεροι, όπως χρόνια τώρα …
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
 • Το τελευταίο χτύπημα στο κεφάλαιο

  Το κεφάλαιο μετά τον ανηλεή πόλεμο που δέχτηκε επί σαράντα χρόνια, τελικά εξέπνευσε εν μέσ…
 • Καλπάζει η επιστήμη

  Η έννοια καλπασμός είναι πλέον τελείως παρωχημένη στην εποχή μας. Πάνε τα άλογα, πάνε οι ά…
 • Δημιουργία ή εξασφάλιση;

  Το ερώτημα  με αυτό το σκεπτικό, όλως υπόπτως, δεν τέθηκε ποτέ. Αυτό το σκέφθηκαν μόνον οι…
Περισσότερα άρθρα από Φοίβος Ιωσήφ
 • Πορνογραφίες

  Πορνογραφούμε στα μάτια των παιδιών… Μάνος Χατζιδάκις – Άρης Δαβαράκης Πόσο μεγάλη ε…
 • Εμβόλια και πανδημία COVID-19

  Σύσσωμη η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα κινητοποιήθηκε για την κατασκευή ενός εμβολίου …
 • Εξημέρωση εντός

  «Είπα θα φύγω. Τώρα. Μ’ ό,τι να ‘ναι… Βαθιά στο χώμα και βαθιά στο σώμα μου θα πάω να βρω …
Περισσότερα άρθρα από ΓΝΩΜΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πορνογραφίες

Πορνογραφούμε στα μάτια των παιδιών… Μάνος Χατζιδάκις – Άρης Δαβαράκης Πόσο μεγάλη ε…