1 μέτριο κοτόπουλο ή δύο στήθη κοτόπουλο
2 κρεμμύδια
2 σκελίδες σκόρδο
250 ml. ζωμό ή ζεστό νερό
200 gr. ντοματάκια κονκασέ
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
10-15 ελιές πράσινες
200 gr. φέτα
Φρεσκοκομμένο πιπέρι
Ελαιόλαδο
Φρέσκια ή ξερή ρίγανη
Καθαρίζουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι. Καθαρίζουμε τις ελιές από το κουκούτσι και τις κόβουμε σε μικρότερα κομμάτια. Τέλος κόβουμε την φέτα σε κύβους. Χοντροκόβουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τεμαχίζουμε το κοτόπουλο σε μικρότερες μερίδες.
Σε μια πλατιά κατσαρόλα ή βαθύ τηγάνι σωτάρουμε ελαφρά το κοτόπουλο και τα κρεμμύδια.
Προσθέτουμε το σκόρδο, τα ντοματάκια, την ζάχαρη, το πιπέρι, την ρίγανη και το ζωμό.
Σιγοβράζουμε το φαγητό μέχρι να δέσει η σάλτσα, περίπου 30 λεπτά και τέλος προσθέτουμε τις ελιές και την φέτα και αποσύρουμε από την φωτιά. Αφήνουμε 10 λεπτά πριν σερβίρουμε και αν θέλουμε προσθέτουμε επιπλέον φρέσκια ρίγανη.