Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Μαυρομάτικα φασόλια με σέσκουλα

Μαυρομάτικα φασόλια με σέσκουλα

0

-300γρ. φασόλια μαυρομάτικα

-1 κιλό σέσκουλα καθαρισμένα και πλυμένα

-2 μεγάλα κρεμμύδια, ψιλοκομμένα

-1 φλιτζάνι ελαιόλαδο

-αλάτι, πιπέρι

Βράζετε τα φασόλια και τα σέσκουλα ξεχωριστά μέχρι να μαλακώσουν και τα στραγγίζετε καλά. Σερβίρετε τα σέσκουλα σε μεγάλη πιατέλα. Αλατοπιπερώνετε λίγο τα φασόλια και τα ρίχνετε πάνω από τα σέσκουλα.

Σοτάρετε τα κρεμμύδια στο λάδι σε σιγανή φωτιά για περίπου 15 λεπτά ή μέχρι να πάρουν ένα χρυσόξανθο χρώμα. Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι.

Ρίχνετε το καυτό λάδι με τα κρεμμύδια πάνω στα σέσκουλα και τα φασόλια. Σερβίρεται σαν σαλάτα ή πρώτο πιάτο.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αρνί γιουβέτσι με καπνιστή πάπρικα κι ανθότυρο

-200 ml ε.π. ελαιόλαδο -1,5 κιλό αρνί μπούτι και χεράκι -1 καρότο, ψιλοκομμένο -3 κρεμμύδι…