-700 γρ. φιλέτο κοτόπουλου από μπούτι, κομμένο σε λωρίδες (πάχους 2 εκ.)
-2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες
-20 ντοματίνια, κομμένα στη μέση
-1 κουτ. σούπας μουστάρδα της αρεσκείας μας
-1 κουτ. σούπας μέλι θυμαρίσιο
-40 ml χυμός λεμονιού
-2 κουτ. σούπας φύλλα φρέσκου βασιλικού, ψιλοκομμένα
-80 ml ελαιόλαδο
-αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το κοτόπουλο για περίπου 6 – 7 λεπτά, μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές. Ρίχνουμε τα ντοματίνια, το σκόρδο και αλατοπίπερο, και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλα 2 – 3 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το μέλι με τη μουστάρδα και το λεμόνι και περιχύνουμε το κοτόπουλο. Ανακατεύουμε απαλά, σκορπίζουμε το βασιλικό και μαγειρεύουμε για άλλα 5 λεπτά, μέχρι να μελώσουν τα ντοματάκια και να γίνει το κοτόπουλο. Συνοδεύουμε με πράσινη σαλάτα και αφράτο ρύζι.