Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Έτοιμη για το δεύτερο γύρο με τον ΟΦΗ για το κύπελλο η Ξάνθη

Έτοιμη για το δεύτερο γύρο με τον ΟΦΗ για το κύπελλο η Ξάνθη

0

Σήμερα ο αγώνας κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων- Υπέρ της τοπικής ομάδας η παράδοση

Μετά το 3-0 επί του ΟΦΗ και την πρώτη νίκη της Xanthi FC στη Super League την Κυριακή, προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές επικεντρώνονται στην επόμενη αναμέτρηση που αφορά τον θεσμό του Κυπέλλου.

Στα πλαίσια της Δ’ Φάσης και για τον 7ο όμιλο, η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ στο Xanthi FC Arena για την 1η αγωνιστική.

Η ξανθιώτικη ομάδα την Δευτέρα γυμνάστηκε σε δύο γκρουπ, με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος της Κυριακάτικης αναμέτρησης να ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι ασκήσεις τακτικής. Ο Πέταρ Τζουρίτσκοβιτς τέθηκε στη διάθεση του προπονητή καθώς εξέτισε τις 3 αγωνιστικές τιμωρίας μετά την αποβολή του στην πρεμιέρα.

Την αναμέτρηση της Τετάρτης (26/9, 16:30, Xanthi FC Arena) μεταξύ της Xanthi FC και του ΟΦΗ θα διευθύνει ο Γιώργος Τζοβάρας (ΕΠΣ Φθιώτιδας) με α’ βοηθό τον Κωνσταντίνο Νικολαΐδη (ΕΠΣ Μακεδονίας), β’ βοηθό τον Πέτρο Πάτρα (ΕΠΣ Μακεδονίας), ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Κοτσάνης (ΕΠΣ Δράμας). Ο αγώνας θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την Cosmote .

Η παράδοση υπέρ της Ξάνθης

Συνολικά η παράδοση των Κρητικών στα Πηγάδια είναι κακή, αλλά ειδικά τα τελευταία χρόνια η ξανθιώτικη έδρα μοιάζει γι’ αυτούς… απόρθητο φρούριο.

Συγκεκριμένα, μετά την τελευταία ήττα (3-0) της ομάδας του Νίκου Παπαδόπουλου, ο ΟΦΗ μετράει επτά συνεχόμενες ήττες από το 2011, σε πέντε αγώνες για τη Super League και δυο για το Κύπελλο Ελλάδας, με συνολικά τέρματα 17-3.

Όσον αφορά την παράδοση στο βάθος των ετών, η γηπεδούχος Ξάνθη μετράει 17 νίκες και 4 ήττες, ενώ 5 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα. Η τελευταία δε «απόδραση» του ΟΦΗ από τα Πηγάδια χρονολογείται στις 12 Ιανουαρίου 2003, για το πρωτάθλημα. Τότε οι «μελανόλευκοι» είχαν επικρατήσει με 1-4.

Τα εισιτήρια

Ο  Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε., ενόψει του αγώνα Κυπέλλου, Α.Ο. ΞΑΝΘΗ – Ο.Φ.Η, διαθέτει ηλεκτρονικά εισιτήρια ως εξής:

Α) Μέσω internet (www.viva.gr)

Β) Από τα γραφεία του Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε. ως εξής:

Η προπώληση από τα γραφεία της ΠΑΕ θα γίνει σήμερα  από τις 10.00 – 14.00. Από τις 15.00 θα λειτουργεί εκδοτήριο στο γήπεδο

Για τους φιλάθλους της Ξάνθης πώληση για: ΘΥΡΑ Γ και Β1

Τιμή Εισιτηρίου: 12€ (ενήλικες) και 6€ (παιδικό)

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση του εισιτηρίου είναι η προσκόμιση της Αστυνομικής Ταυτότητας και το ΑΜΚΑ ακόμη και για τους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Διακρίσεις για ΑΠΟΦΚΑ και Διομήδη στο Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων

Που έγινε στις Σέρρες την προηγούμενη εβδομάδα Στο κύπελλο χειμερινών ρίψεων αναπτυξιακών …