-8 λεπτές φέτες μοσχάρι (τρανς η κιλότο)
-8 φέτες προσούτο ή ζαμπόν βραστό
-8 φέτες μοτσαρέλα
-λίγο φρέσκο δεντρολίβανο
-λίγο φρέσκο θυμάρι
-100 γραμ. παρμεζάνα (φλούδες)
-2 κουταλιές αλεύρι
-2 κουταλιές μαργαρίνη με βούτυρο
-1 κουταλιά ελαιόλαδο
-1 σπασμένη σκελίδα σκόρδο
-1 δαφνόφυλλο
-2 κουταλιές κονιάκ
-1/2 φλ. ζωμός βοδινού
-αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
-2 κουταλιές γιαούρτι
-1 κουταλιά μουστάρδα
-λίγο λεμόνι
Απλώνουμε τις φέτες μοσχάρι στην πάγκο. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με θυμάρι ή δεντρολίβανο ή και τα δύο. Ακουμπάμε από μια φέτα προσούτο ή ζαμπόν, μία φέτα μοτσαρέλα, λίγες φλούδες παρμεζάνας. Τυλίγουμε σε σφιχτό ρολό. Στερεώνουμε με οδοντογλυφίδα ή σπάγκο μαγειρικής. Τα πανάρουμε στο αλεύρι. Τινάζουμε το περιττό αλεύρι.
Ζεσταίνουμε ένα αντικολητικό τηγάνι και προσθέτουμε το ελαιόλαδο και τη μαργαρίνη με βούτυρο. Σε μέτρια προς δυνατή φωτιά ροδίζουμε τα ρολά ολόγυρα για 6-7 λεπτά. Προσθέτουμε το σκόρδο. Σωτάρουμε για ένα λεπτό. Σβήνουμε με το κονιάκ. Αφήνουμε να εξατμιστεί. Προσθέτουμε τον ζωμό και το δαφνόφυλλο. Σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε για 10 λεπτά, γυρίζοντας τα κατά τη διάρκεια του ψησίματος. Στο τέλος ελέγχουμε το αλατοπίπερο.
Τραβάμε απο τη φωτιά. Προσθέτουμε το γιαούρτι και τη μουστάρδα και ελάχιστο χυμό λεμόνι. Ανακατεύουμε την πυκνή σάλτσα. Αφαιρούμε τον σπάγκο. Κόβουμε διαγώνια κάθε ρολάκι.