-1 πακέτο μπισκότα γεμιστά με κρέμα βανίλιας
-για το σιρόπι με νεκταρίνια
-2 νεροπότηρα (600ml) νερό
-1 νεροπότηρο ζάχαρη καστανή
-6 νεκταρίνια, χωρίς κουκούτσια κομμένα σε κυβάκια
1 βανίλια
για την κρέμα
-750ml γάλα φρέσκο
-150γρ. ζάχαρη
-3 αβγά, ελαφρώς χτυπημένα
-90γρ. κορν φλάουρ
-125γρ. μαργαρίνη
Σε μια κατσαρόλα βράζετε το νερό με την καστανή ζάχαρη, για 10 λεπτά, μέχρι να ετοιμάσετε ένα ελαφρύ σιρόπι. Προσθέτετε τα κυβάκια από τα νεκταρίνια και τα βράζετε για 5 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν. Ρίχνετε και τη βανίλια, ανακατεύετε, αποσύρετε από τη φωτιά και το αφήνετε να κρυώσει. Σε μια μέτρια κατσαρόλα ζεσταίνετε το γάλα σε χαμηλή φωτιά, μέχρι απλώς να γίνει χλιαρό. Παράλληλα, σε ένα μπολ ανακατεύετε τη ζάχαρη, τα αβγά και το κορν φλάουρ χτυπώντας τα με ένα σύρμα μέχρι να ομογενοποιηθούν καλά. Προσθέτετε λίγο από το χλιαρό γάλα και ανακατεύετε καλά. Αδειάζετε το μίγμα στην κατσαρόλα με το υπόλοιπο γάλα και ανακατεύετε καλά, πάντα σε χαμηλή φωτιά, μέχρι το τελικό σας μίγμα να πήξει.
Αποσύρετε το σκεύος από τη φωτιά, προσθέτετε και τη μαργαρίνη και ανακατεύετε.
Παίρνετε ένα στρογγυλό ταψάκι με διάμετρο 22 εκ. με αποσπώμενα τοιχώματα, καλύπτετε τη βάση του με τα μισά θρυμματισμένα μπισκότα και τα σκεπάζετε με τη μισή κρέμα.
Από πάνω απλώνετε τα μισά κυβάκια νεκταρίνια, καλά στραγγισμένα. Συνεχίζετε την ίδια διαδικασία με την υπόλοιπη κρέμα, τα υπόλοιπα νεκταρίνια και τα υπόλοιπα μπισκότα.
Σκεπάζετε το ταψάκι με αλουμινόχαρτο και το βάζετε στην κατάψυξη για 4 – 5 ώρες, μέχρι η κρέμα να παγώσει.