Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Ριγανοκεφτέδες με φέτα

Ριγανοκεφτέδες με φέτα

0
riganokeftedes

-Ένα κιλό πατάτες

-40 γραμμάρια ρίγανη

-70 γραμμάρια μαϊντανός

-Πέντε κρεμμυδάκια φρέσκα

-150 γραμμάρια φέτα θρυμματισμένη

-Δύο αυγά

-200 γραμμάρια φρυγανιά τριμμένη

-Αλεύρι

-Αλάτι χοντρό

-Πιπέρι

-Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Ξεφλουδίζουμε, πλένουμε και βράζουμε τις πατάτες. Τις λιώνουμε και τις βάζουμε σε μία λεκάνη. Ψιλοκόβουμε το μαϊντανό και τα κρεμμυδάκια και τα προσθέτουμε στις πατάτες. Προσθέτουμε τη ρίγανη, τη φέτα, τα αβγά, το αλατοπίπερο και το τριμμένο ψωμί για να σφίξουν οι κεφτέδες.

Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά και πλάθουμε μικρούς κεφτέδες. Τους αλευρώνουμε, τους τηγανίζουμε και τους βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ταχινομπουρεκάκια Μακεδονίας

-½ κιλό φύλλο κρούστας -1/2 φλιτζάνι σησαμέλαιο -σουσάμι Για τη γέμιση -175 γρ. ταχίνι -½ …