Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Ομελέτα με μακαρόνια-πίτα

Ομελέτα με μακαρόνια-πίτα

0

-4 αυγά½ πακέτο μακαρόνια σπαγγέτι

-1 φλιτζάνι του τσαγιού γραβιέρα

-φρέσκο βασιλικό ή ρίγανη ή μαϊντανό

-½ φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο

-αλάτι, πιπέρι

Σε κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό βράζουμε τα μακαρόνια για 10 λεπτά περίπου. Τα σουρώνουμε, τα ραντίζουμε με λίγες σταγόνες ελαιόλαδο και τα ανακατεύουμε για να μην κολλήσουν.

Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά. Προσθέτουμε τη γραβιέρα και το πιπέρι και ανακατεύουμε.

Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο  και στρώνουμε στον πάτο τα μακαρόνια. Αδειάζουμε από πάνω τα αυγά με το τυρί, προσθέτουμε το μυρωδικό και χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μέτριο.

Μόλις ροδίσει από τη μία πλευρά, την αναποδογυρίζουμε και την ψήνουμε και από την άλλη πλευρά.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πικάντικο χοιρινό μαγειρεμένο σε μαύρη μπίρα

-Ένα κομμάτι χοιρινό λαιμό γύρο στα 3 κιλά -500 ml μαύρη μπύρα -3 μέτριες γλυκοπατάτες χον…