3 ντομάτες (κανονικές και μερικές πορτοκαλί)
400 γραμμάρια φέτα
2 αυγά
Αλάτι και πιπέρι
Φρέσκος
200 ml κρέμα γάλακτος
βασιλικός
Ζύμη χωριάτικη για τάρτες
1/2 κιλό αλεύρι
1 αβγό
2 κουταλιές τριμμένο κεφαλοτύρι
αλάτι, ρίγανη,
ένα ποτήρι νερό.
Ζυμώνουμε τη ζύμη και τη χωρίζουμε στα δύο. Ανοίγουμε φύλλο το ένα κομμάτι και το απλώνουμε στον πάτο του ταψιού. Ανάβουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, 5-10 φύλλα βασιλικού ψιλοκομμένα, αλάτι και πιπέρι. Κόβουμε τις ντομάτες σε μεγάλους κύβους, αφαιρούμε τους σπόρους. Απλώνουμε την τριμμένη φέτα στον πάτο του ταψιού, πάνω στη ζύμη και μετά τις ντομάτες. Περιχύνουμε από πάνω το υγρό μείγμα και ψήνουμε για 30-40 λεπτά ώσπου να ροδίσει καλά. Σερβίρεται ζεστή με πράσινη σαλάτα.