-4 στήθη κοτόπουλου με την πέτσα
-1 μεγάλο πράσσο
-4 κ.γ μουστάρδα σε σκόνη
-3 φρέσκα κλωναράκια δενδρολίβανου
-4 σκελίδες σκόρδο
-75 m.l κρέμα γάλακτος
-λίγο λευκό κρασί
Σ’ένα ταψάκι αλείφουμε τα κοτόπουλα με τη μουστάρδα (1 κουταλάκι ανά κοτόπουλο), αλάτι, πιπέρι, δενρολίβανο και λάδι. Βάζουμε το τηγάνι σε μέτρια φωτιά με λίγο ελαιόλαδο και όταν ζεσταθεί βάζουμε τα κοτόπουλα με την πέτσα προς τα κάτω και τα αφήνουμε να τηγανιστούν για 18 λεπτά περίπου. Ενώ τα στήθη ψήνονται, κόβουμε σε λεπτές ροδέλες το πράσο και στο μούλτι λιώνουμε το σκόρδο μαζί με την φλούδα τους. Όταν περάσουν τα 18 λεπτά γυρίζουμε το κοτόπουλο από την άλλη και ρίχνουμε μέσα το πράσο και το σκόρδο. Ανακατεύουμε και μετά ρίχνουμε το κρασί. Αφήνουμε για άλλα περίπου 10 λεπτάκια το φαγητό μας να τηγανιστεί και όταν βεβαιωθούμε πως έχει γίνει ρίχνουμε και την κρέμα γάλακτος και σβήνουμε τη φωτιά.
Βγάζουμε το κοτόπουλο απ΄το τηγάνι και σε ένα ξύλινο πάγκο κόβουμε σε ροδέλες το κοτόπουλο. Τη σάλτσα που έχει μείνει στο τηγάνι την ρίχνουμε σε μία πιατέλα και από πάνω βάζουμε το κομμένο κοτόπουλο.