Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Ψαρονέφρι λεμονάτο με μουστάρδα

Ψαρονέφρι λεμονάτο με μουστάρδα

0
psaronerfi-moustarda

-1 χοιρινό ψαρονέφρι

-1 κουταλιά σούπας μουστάρδα καυτερή Dijon

-1 πρέζα μπούκοβο

-1 κιλό πατάτες ποιοτικές, Νάξου

-3 καρότα

-1 μεγάλο κρεμμύδι

-3 κουταλιές ελαιόλαδο

-1 ποτηράκι λευκό κρασί

-Λίγο χυμό λεμόνι

-1 κλωνάρι δενδρολίβανο φρέσκο

-Λίγο μαϊντανό κομμένο

-Αλάτι και πιπέρι

Ανάψτε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Αλείψτε το ψαρονέφρι με τη μουστάρδα και λίγο μπούκοβο. Καθαρίστε τις πατάτες και τα καρότα και κόψτε τα σε κομμάτια. Καθαρίστε και κόψτε το κρεμμύδι. Βάλτε όλα τα λαχανικά σε ένα πυρέξ και ρίξτε αλάτι, πιπέρι, λεμόνι, ελαιόλαδο, μαϊντανό, μια πρέζα μπούκοβο κι ανακατέψτε τα όλα μαζί πολύ καλά.

Προσθέστε από πάνω το κρέας και το δενδρολίβανο. Ρίξτε το κρασί σε όλο το πυρέξ και προσθέστε λίγο, ελάχιστο νερό. Ψήστε για 1,5 ώρα. Αν δείτε ότι θέλει λίγο νεράκι, προσθέστε, αποκτήστε την άνεση με το φαγητό σας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Νηστίσιμο μωσαϊκό σοκολάτας με ξηρούς καρπούς

-300 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, τεμαχισμένη σε μικρότερα κομμάτια -200 γρ. ρόφημα αμυγδάλου…