Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Αλμυρό κέικ με ζαμπόν και τυρί

Αλμυρό κέικ με ζαμπόν και τυρί

0
keik-zambon

 

-80 γραμμάρια ζαμπόν καπνιστό καλύτερα

-60 γραμμάρια τυρί Emmental

-60 γραμμάρια αλεύρι

-1 φλυτζάνι γάλα

-2 αυγά

-1 κουτάκι κρέμα γάλακτος

-1 γεμάτη κουταλιά σούπας μουστάρδα πικάντικη, με σπόρους

-Αλάτι και πιπέρι

Ανάψτε τον φούρνο σας στους 180 βαθμούς. Κόψτε το ζαμπόν και το τυρί σε πολύ μικρά κομμάτια. Σε ένα μπολ ανακατέψτε το αλεύρι, το γάλα, τα αυγά, την κρέμα γάλακτος, την μουστάρδα. Δοκιμάστε το λίγο, προσθέστε το ζαμπόν και το τυρί, αλατίστε όσο πρέπει. Βάλτε το κέηκ σε μια φόρμα σιλικόνης. Ψήστε για 40 λεπτά, το κέηκ πρέπει να είναι ροδοκόκκινο

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
  • Κροκέτες λαχανικών

    Για τις κροκέτες 1 φλιτζάνι αρακά 2 αυγά 3 τριμμένες πατάτες 1 τριμμένο καρότο 3 τριμμένα …
  • Κοτόπουλο γλυκόξινο

    -500 γρ. Στήθος κοτόπουλου -4 κ.σ. Αλμυρή σάλτσα σόγιας -2-3 κ.σ. Μέλι -Λίγο Φυτικό λάδι (…
  • Παγωτό γιαούρτι με βύσσινο

    -450 γρ. γιαούρτι (10% λιπαρά) -150 γρ. κρέμα γάλακτος (35%-36% λιπαρά) -150 γρ. ζάχαρη άχ…
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κροκέτες λαχανικών

Για τις κροκέτες 1 φλιτζάνι αρακά 2 αυγά 3 τριμμένες πατάτες 1 τριμμένο καρότο 3 τριμμένα …