-1 πακέτο σφολιάτα
-1 κιλό ξεκοκκαλισμένο αρνάκι ή κατσικάκι
-200 γραμ. γκούντα ή ρεγκάτο σε κύβους
-1 φλυτζ. τσαγιού γραβιέρα ή κεφαλογραβιέρα
-½ ματσάκι μαϊντανό
-½ κιλό φρέσκα κρεμμύδια
-1 ξερό κρεμμύδι
-½ ματσάκι μάραθο ή άνηθο
-1 ποτήρι κρασιού κρασί ή κονιάκ
-½ κιλό γιαούρτι σακούλας
-αλάτι – φρεσκοτριμμένο πιπέρι
-1 φλυτζ. τσαγιού ελαιόλαδο
Ψιλοκόβουμε το αρνί που περίσσεψε, τα κρεμμύδια και το μάραθο ή τον άνηθο. Βάζουμε ένα τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρέας, για 3′ – 4′. Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα, μέχρι να γίνουν διάφανα. Έπειτα ρίχνουμε το μάραθο και το μαϊντανό, ανακατεύουμε καλά και σβήνουμε με κρασί ή κονιάκ. Σιγοβράζουμε για 15΄, μέχρι να πιουν τελείως τα υγρά τους.
Λαδώνουμε ένα μικρό ταψί ή πυρίμαχο σκεύος, στρώνουμε το ένα φύλλο και από πάνω απλώνουμε το γιαούρτι, στη συνέχεια τη γραβιέρα ή την κεφαλογραβιέρα, κι από πάνω το κρέας, αφού κρυώσει και δεν έχει υγρά. Τέλος, ρίχνουμε το κασέρι ή το έμενταλ ή το ρεγκάτο, κομμένο σε κύβους. Σκεπάζουμε την πίτα με το δεύτερο φύλλο, τα κάνουμε κόθρο και τη χαράζουμε σε κομμάτια.
Λαδώνουμε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στον αέρα στους 170°C, στη μεσαία σχάρα, μέχρι να ψηθεί καλά το φύλλο.