Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Ξάνθη, Ατρόμητος Αθ. και… Κύπρος οι «μνηστήρες» για τον Μπαντή

Ξάνθη, Ατρόμητος Αθ. και… Κύπρος οι «μνηστήρες» για τον Μπαντή

0
mpantis

Στο «στόχαστρο» πολλών ομάδων ο 31χρονος τερματοφύλακας που μένει ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης

Επιμένουν τα δημοσιεύματα από την Αρκαδία για ενδιαφέρον της Skoda Ξάνθη για την απόκτηση του τερματοφύλακα, Γιώργου Μπαντή, αναφέροντας μάλιστα ότι η ξανθιώτικη ομάδα έχει ήδη «χτυπήσει την πόρτα» του 31χρονου «πορτιέρο» καταθέτοντας του συμβόλαιο συνεργασίας. Από την ξανθιώτικη ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνεται η παραπάνω πληροφορία, ενώ την ίδια στιγμή μετά την ανανέωση συμβολαίου του Τσέναμο αλλά και την πολύ καλή φετινή χρονιά του Ζαρόπουλου, συν την παρουσία του αξιόλογου τερματοφύλακα Γκαραβέλη ως 3ος αναπληρωματικός, δεν προκύπτει ότι θα γίνει κίνηση για απόκτηση τερματοφύλακα, εκτός κι αν προκύψει κάποια αποχώρηση από τους παραπάνω γκολκίπερ.

Ο Μπαντής διακρίθηκε στο φετινό πρωτάθλημα της Super League με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις, ωστόσο το συμβόλαιο του με τους «Αρκάδες» εκπνέει τον Ιούνιο με αποτέλεσμα να βρίσκεται στο «στόχαστρο» αρκετών ομάδων, όπως η Ξάνθη, ο Ατρόμητος Αθηνών αλλά και ομάδων της Κύπρου.

Έτσι αναμένεται να γίνει σκληρή «μάχη» ανάμεσα στις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον ύψους 1.88μ. τερματοφύλακα, με τον ίδιο να μη βιάζεται για την απόφαση του, μιας και θεωρείται βέβαιο ότι δεν θα μείνει χωρίς… γάντια για πολύ καιρό.

Ο Μπαντής ανήκε στον Ηρακλή από το 2003, ενώ το 2011 υπέγραψε στον Αστέρα. Η επόμενη ομάδα που θα βρει, με άλλα λόγια, θα είναι η τρίτη της καριέρας του Θεσσαλονικιού γκολκίπερ.

Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της σημερινής εμβόλιμης 33ης αγωνιστικής

Με την πρωταθλήτρια ΑΟ Καβάλας παίζει το Άβατο – Με Πανθρακικό εκτός ο Πετεινός Με τις ανα…