για τη βάση
-250 γρ. μπισκότα τύπου digestive
-100 γρ. βιτάμ
Για τη κρέμα:
-1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό πλήρες
-2 κ.σ. ζάχαρη άχνη
-1 γάλα ζαχαρούχο
-χυμός από 3 μέτρια λεμόνια
-ξύσμα 1 λεμονιού
για γαρνίρισμα
-100 ml κρέμα γάλακτος
Θρυμματίστε στο multi τα μπισκότα σε σκόνη. Λιώστε τα 100 γρ. βιτάμ σε μια κατσαρόλα και προσθέστε τα θρυμματισμένα μπισκότα ανακατεύοντας συνεχώς. Στρώστε το μείγμα σε ταρτιέρα, πατήστε το καλά και βάλτε το στο ψυγείο να κρυώσει.
Για τη κρέμα: Σε μπολ βάζετε το γιαούρτι, το γάλα, τη ζάχαρη άχνη και το ξύσμα με το χυμό και ανακατεύετε πολύ καλά με το χέρι ή με το μίξερ χειρός, μέχρι να ομογενοποιηθούν καλά όλα τα υλικά και γίνει μια λεία αφράτη κρέμα.
Στρώνετε το μείγμα γιαουρτιού πάνω στη βάση μπισκότων, χτυπάτε τη κρέμα γάλακτος σε σαντιγί και γαρνίρετε τη τάρτα, προσθέτοντας και μερικές λεπτές φετούλες λεμονιού.