-Φύλλο κρούστας 1 πακέτο
-Κάστανα βρασμένα ανάλογα την ποσότητα
-Πραλίνα φουντουκιού ανάλογα την ποσότητα
-Αυγό 1 κρόκο
-Ηλιέλαιο 1 κουταλάκι γλυκού
Βράζουμε τα κάστανα μέχρι να μαλακώσουν, τα καθαρίζουμε και τα θρυμματίζουμε με το χέρι. Κόβουμε το φύλλο κρούστας στην μέση. Σε κάθε φύλλο κρούστας απλώνουμε πραλίνα φουντουκιού κι από πάνω βάζουμε θρυμματισμένο κάστανο.Διπλώνουμε πρώτα το φύλλο στο πλάι και τυλίγουμε σε ρολό. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία μέχρι να τελειώσουν τα υλικά μας ή ανάλογα με την ποσότητα που θέλουμε να φτιάξουμε. Στο τέλος βρέχουμε με σταγόνες νερού το φύλλο για να κολλήσει και να θωρακίσουμε την γέμιση.
Ανακατεύουμε καλά τον κρόκο αυγού μαζί με το ηλιέλαιο κι αλείφουμε τις φλογέρες μας με ένα πινέλο. Τις τοποθετούμε σε λαδόκολλα που βάλαμε στην λαμαρίνα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν, για περίπου 20 – 25 λεπτά (ανάλογα τον φούρνο μας). Αφήνουμε λίγο να κρυώσουν κι απολαμβάνουμε.