Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Θετική εξέλιξη και ανανέωση συμβολαίου με Λισγάρα

Θετική εξέλιξη και ανανέωση συμβολαίου με Λισγάρα

0
lisgaras

«Στυλοβάτης» της άμυνας θα αποτελεί ο 29χρονος τη νέα σεζόν

Παραμένουν ανοιχτές οι υποθέσεις των Κλέιτον – Ομπόντο – Παπάζογλου

Μία σημαντική εξέλιξη που έγινε δεκτή με θετικά σχόλια ανακοινώθηκε χθες από τη Skoda Ξάνθη, η οποία ανανέωσε το συμβόλαιο του Χρήστου Λισγάρα.

Έτσι ο 29χρονος ποδοσφαιριστής θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν στην ξανθιώτικη ομάδα, αποτελώντας μάλιστα έναν από τους «στυλοβάτες» της άμυνας.

Ο Λισγάρας που ήρθε το περασμένο καλοκαίρι, σημείωσε μία επιτυχημένη χρονιά με 22 αγώνες όπου μάλιστα πέτυχε και τρία γκολ.

Ωστόσο από τον Ιανουάριο και μετά, λόγω της παρουσίας τεσσάρων εξίσου καλών κεντρικών αμυντικών (Καρυπίδης, Γούτας, Λισγάρας, Παπάζογλου), ο Λισγάρας είχε χάσει τη θέση του βασικού κι έτσι σκεφτόταν ακόμη και την αποχώρηση του, μετά τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου. Όμως οι εξελίξεις και οι επικείμενες αποχωρήσεις των Γούτα – Παπάζογλου, οδήγησαν τον Γιαννιώτη στην καταγωγή αμυντικό (και μετά από συζητήσεις που είχε με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ) να πει το «ναι» στην πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του, με αποτέλεσμα να μείνει και να υπολογίζεται μάλιστα ως ένας από τους «βασικούς» για το κεντρικό αμυντικό δίδυμο της Skoda Ξάνθη της επόμενης περιόδου.

Η χθεσινή ανακοίνωση: ”Η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή Χρήστου Λισγάρα”. Ο 29χρονος στόπερ μένει έτσι για δεύτερη σερί σεζόν στην ξανθιώτικη ομάδα, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει σε Παναχαϊκή, Βύζαντα Μεγάρων, Λεβαδειακό και Αστέρα Τρίπολης.

Αυτή ήταν η 3η ανανέωση συμβολαίου που έγινε τις τελευταίες ημέρες, μετά τους Κώστα Φλίσκα και Καρίμ Σολτάνι, ενώ απομένουν ανοιχτές οι υποθέσεις μεταξύ άλλων των Σίλβα Κλέιτον, Κριστιάν Ομπόντο και Τάσου Παπάζογλου οι οποίοι όμως πιθανότατα δεν θα παραμείνουν στην Ξάνθη και θα αποχωρήσουν.

Την ίδια στιγμή μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις απομένουν για να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές των Τσενάμο (τερματοφύλακας) και Τόμισλαβ Τόμιτς (μέσος) από τη Skoda Ξάνθη κι ενώ το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν και οι υπόλοιπες μεταγραφές που θα γίνουν.

Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της σημερινής εμβόλιμης 33ης αγωνιστικής

Με την πρωταθλήτρια ΑΟ Καβάλας παίζει το Άβατο – Με Πανθρακικό εκτός ο Πετεινός Με τις ανα…