Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Η Ξάνθη κατέρριψε μέσα στο γήπεδο τις κατηγορίες για συνιδιοκτησία με τον ΠΑΟΚ

Η Ξάνθη κατέρριψε μέσα στο γήπεδο τις κατηγορίες για συνιδιοκτησία με τον ΠΑΟΚ

0

Ανακοίνωση της ΠΑΕ πριν και μετά τον αγώνα

Η Ξάνθη με την ισοπαλία που έφερε την Κυριακή με τον ΠΑΟΚ, έδειξε μέσα στο γήπεδο ότι οι κατηγορίες για συνιδιοκτησία με τον ΠΑΟΚ, είναι άδικες. Ήταν ένας αγώνας που μπήκε ούτως ή άλλως στο στόχαστρο με τις «εκτιμήσεις» διαφόρων μέσων επιρροής Μαρινάκη, που έλεγαν ότι η τοπική ομάδα θα χάσει με κατεβασμένα χέρια διευκολύνοντας τον ΠΑΟΚ να μείνει βαθμολογικά κοντά στον Ολυμπιακό, διατηρώντας έτσι περισσότερες ελπίδες για τη φάση των play off,  να διαψεύδονται. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη, η Ξάνθη παρότι δέχθηκε πολύ νωρίς γκολ, αντέδρασε, ισοφάρισε με την κεφαλιά του Λισγάρα και στη συνέχεια διεκδίκησε τη νίκη μέχρι το τέλος.

Με την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της Super League 1, η ομάδα του Γιώργου Παράσχου, μετά τον ένα βαθμό που πήρε στο τελικό 1-1 με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, τερμάτισε με 30 βαθμούς 9η στον σχετικό πίνακα και θα συνεχίσει στο μίνι πρωτάθλημα των play out, χωρίς να επιτύχει βέβαια τον στόχο της που ήταν από την αρχή της χρονιάς η είσοδος στην εξάδα και στα play off.

Στις καλύτερες στιγμές του αγώνα, στο 4′ ο Άκμπομ με πλασέ άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ, ενώ στο 18′ ο Εντουάρντο εκτέλεσε κόρνερ και ο Χρήστος Λισγάρας με το 2ο φετινό του γκολ έκανε το 1-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιώργος Βρέσκας (ΕΠΣ Πιερίας), με α’ βοηθό τον Ιορδάνη Απτόσογλου (ΕΠΣ Αθηνών), β’ βοηθό την Χρυσούλα Κουρομπύλια (ΕΠΣ Δυτ. Αττικής), 4ο διαιτητή τον Φώτη Πολυχρόνη (ΕΠΣ Πιερίας), διαιτητή VAR τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο (ΕΠΣ Αρκαδίας) και διαιτητή AVAR τον Κωνσταντίνο Ψαρρή (ΕΠΣ Ζακύνθου).

XANTHI FC (Γιώργος Παράσχος): Άμπαντ, Μπαξεβανίδης, Καρασαλίδης, Λισγάρας, Κασάδο, Καμαρά, Κοβάσεβιτς (69′ Μπαριέντος), Τερκί, Στάρτζεον (90+΄Τζουρίτσκοβιτς), Εντουάρντο (85′ Θυμιάνης), Φοσέ.

ΠΑΟΚ (Άμπελ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Ίνγκανσον, Βαρέλα (42′ λ. τρ. Μάτος), Γιαννούλης, Λημνιός, Αουγκούστο (75′ Σφιντέρσκι), Μίσιτς, Ελ Καντουρί, Λάμπρου (64′ Μπίσεσβαρ), Άκμπομ.

Ανακοινώσεις της ΠΑΕ Ξάνθη, πριν και μετά το παιχνίδι

Η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση πριν και μετά το παιχνίδι, σχολιάζοντας τις εκτιμήσεις ορισμένων για την έκβαση του αγώνα, αλλά και μετά το παιχνίδι.

Στην πρώτη ανακοίνωση η ΠΑΕ, γράφει με σκωπτική διάθεση τί θα γραφεί στα ενδεχόμενα τρία αποτελέσματα της αναμέτρησης:

«Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ σε λίγες ώρες παίζει με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τα σενάρια και το τι θα συμβεί, είναι τα εξής:

ΣΕΝΑΡΙΟ 1ο: Η Ξάνθη κερδίζει ή φέρνει ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ. Το μιντιακό τοπίο θα είναι το ακόλουθο: Όλο αυτό έγινε για να υπάρχει ένα μεγάλο «ξεκάρφωμα» για την πολυιδιοκτησία και ότι και καλά… δεν τρέχει τίποτα.

ΣΕΝΑΡΙΟ 2ο: Η Ξάνθη χάνει από τον ΠΑΟΚ. Το μιντιακό τοπίο θα είναι το ακόλουθο:

Η Ξάνθη άνοιξε χέρια, πόδια κτλ. κι έχασε από τον ΠΑΟΚ μιας κι έχουν «ερωτικές» σχέσεις.

Δηλαδή κατά τον ποιητή ό,τι και να κάνει η κακομοίρα η Ξανθούλα και «Γ……..» και «ΓΔΑΡΜΕΝΗ» θα είναι.

Προκειμένου να αποφευχθούν όλα τα ανωτέρω προτείνουμε να παραταχθούν οι δύο ομάδες στο γήπεδο και να το παίξουμε στο κέρμα!

Κεφάλι κερδίζει ο ΠΑΟΚ, γράμματα εμείς (ως κέρμα να επιλεγεί η “ΙΣΤΟΡΙΚΗ” δραχμή)».

Μετά το παιχνίδι η ΠΑΕ επανήλθε με νέα, αινιγματική αυτή τη φορά ανακοίνωση:

«Μας μεγαλώνουν…. Μας μικραίνουν…. THAT’S LIFE στον όμορφο κι αγγελικά πλασμένο ποδοσφαιρικό κόσμο της Ελλάδας. Η συνέχεια σε πολύ λίγο καιρό στους «δέκτες σας».

Η τελική βαθμολογία

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με 6 μετάλλια επέστρεψε η «Ανατολική Δύναμη» από το Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟ ΝΤΟ Αν.Μακεδονίας και Θράκης

Διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη Με 9 αθλητές και αθλήτριες συνοδεία του…