-1 πακέτο πένες
-2 κουταλάκια ελαιόλαδο
-1 μεγάλο κρεμμύδι
-2 μέτρια κολοκυθάκια, κομμένα σε φετούλες
-2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
-2 στήθη κοτόπουλου, κομμένα σε μεγάλους κύβους
-2 ντοματούλες φρέσκες για σάλτσα
-Ρίγανη, βασιλικό, φρέσκα αν υπάρχουν
-Μαύρες ελιές, χωρίς κουκούτσι
-300 γραμμάτια φέτα
Βράστε τις πένες al dente, στραγγίστε καλά και αφήστε τις στο πλάι. Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο, κόψτε το κρεμμύδι και προσθέστε το. Αφήστε το 3-4 λεπτά να ροδίσει, προσθέστε τα κολοκυθάκια και το σκόρδο και σοτάρετε για λίγα λεπτά. Βάλτε το κοτόπουλο να ροδίσει, στη συνέχεια τις ντομάτες (σε κομμάτια), τη ρίγανη και τον βασιλικό. Χαμηλώστε και σιγοβράστε για 20 λεπτά. Ρίξτε στο τηγάνι τις ελιές, τις πένες και τη φέτα και ανακατέψτε να ενσωματωθούν τα υλικά.