1 πακέτο Χωριάτικο φύλλο 700γρ περίπου
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
3 στήθη κοτόπουλου
½ κ.γ.. πιπέρι
2 κ.γ. αλάτι
3 κ.σ. μουστάρδα, σε σκόνη
1 κ.γ. γλυκιά πάπρικα
2 φλ. τραχανά ή άλλο κοντό ζυμαρικό
Σε κατσαρόλα, σε μέτρια φωτιά, βράζουμε το κοτόπουλο, το βγάζουμε µε τρυπητή κουτάλα και, αφού κρυώσει, το ξεψαχνίζουμε µε τα χέρια. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε µε τη σκόνη μουστάρδας και την πάπρικα. Παράλληλα, σε άλλη κατσαρόλα, βράζουμε τα ζυμαρικά. Τα σουρώνουμε και τα ανακατεύουμε µε το κοτόπουλο. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Λαδώνουμε ένα στρογγυλό ταψί φούρνου και στρώνουμε διαδοχικά τέσσερα φύλλα, λαδώνοντάς τα ένα-ένα µε τη βοήθεια ενός πινέλου. Απλώνουμε τη γέμιση και σκεπάζουμε µε τα υπόλοιπα τέσσερα, λαδώνοντάς τα επίσης ένα ένα.
Χαράζουμε την επιφάνεια της πίτας σε κομμάτια. Προαιρετικά αλείφουμε την επιφάνεια με αβγό. Ψήνουμε για περίπου 35 λεπτά μέχρι να ροδίσει.