-1¼ φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
-1 φλιτζάνι αλεύρι για ψωμί
-2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ
-½ κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
-1¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
-120γρ. φρέσκο τυρί μοτσαρέλα, κομμένο σε κύβους
-2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό
–⅓ φλιτζανιού ψιλοκομμένη λιαστή ντομάτα
-2 αυγά
-2½ κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
-1¼ φλιτζάνι ξινόγαλα
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C και λαδώνουμε ένα ταψί 20×10 εκατοστών. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τη μαγειρική σόδα και το αλάτι. Προσθέτουμε τον βασιλικό, την μοτσαρέλα και την λιαστή ντομάτα στο μείγμα και ανακατεύουμε. Σε ένα ξεχωριστό μπολ, χτυπάμε ελαφρά μαζί τα αυγά, το λάδι και ξινόγαλα. Ρίχνουμε τα υγρά μέσα στο μείγμα αλευριού. Ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα μέχρι όλα τα συστατικά να αναμειχθούν καλά (η ζύμη θα είναι κολλώδης). Μεταφέρουμε την ζύμη στο έτοιμο ταψί και την απλώνουμε ομοιόμορφα. Ψήνουμε για 40-45 λεπτά (ή μέχρι η οδοντογλυφίδα να βγαίνει καθαρή όταν το τρυπάμε στο κέντρο με αυτήν).