-1 κιλό σπανάκι
-2 ψιλοκομμένα ξερά κρεμμύδια
-300 γρ θρυμματισμένη Φέτα
-2 φλιτζάνια τσαγιού τρίμματα μπαγιάτικο ψωμί
-4 αυγά χτυπημένα
-2 κούπες γάλα
-100 γρ τριμμένο ρεγκάτο
-100 γρ τριμμένο ένταμ
Πλένουμε το σπανάκι πολύ καλά και το ψιλοκόβουμε. Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε με λίγο ελαιόλαδο τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια και μόλις μαλακώσουν προσθέτουμε το σπανάκι να σοταριστεί κι αυτό. Κατεβάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε αλατοπίπερο και την θρυμματισμένη φέτα. Πασπαλίζουμε τον πάτο από ένα μεγάλο πυρίμαχο σκεύος με το ένα φλιτζάνι τσαγιού τρίμματα ψωμιού. Αδειάζουμε μέσα το μισό από το μείγμα με το σπανάκι, από πάνω πασπαλίζουμε με τα υπόλοιπα τρίμματα ψωμιού και σκεπάζουμε με το υπόλοιπο σπανάκι. Ρίχνουμε από πάνω τα τριμμένα τυριά, χτυπάμε τα αυγά μαζί με το γάλα σε ένα μπολ και περιχύνουμε. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20-30 λεπτά (ανάλογα τον φούρνο μας) μέχρι να ροδίσει ομοιόμορφα από πάνω.