-100 γρ Σιμιγδάλι ψιλό
-400 γρ Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
-3 κουτ σούπας Κακάο
-2 κουταλάκια του γλυκού Μπέικιν πάουντερ
-500 γρ Ζάχαρη
-6 Αυγά
-500 γρ Γιαούρτι
-Ινδική καρύδα
Για το σιρόπι
-5 ποτήρια νερό
-5 ποτήρια Ζάχαρη
-το χυμό 1 λεμονιού
Σε ένα μπολ χτυπάμε καλά την ζάχαρη και τα αυγά για 10 λεπτά. Στην συνέχεια βάζουμε το γιαούρτι, το αλεύρι, το κακάο, το baking powder, το σιμιγδάλι , τα ανακατεύουμε καλά και τα αδειάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί. Το ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 – 35 λεπτά. Ετοιμάζουμε το σιρόπι βράζοντας σε μια κατσαρόλα το νερό , την ζάχαρη και το λεμόνι για περίπου 8 λεπτά μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Μόλις βγάλουμε το γλυκό από τον φούρνο το τρυπάμε με οδοντογλυφίδα και το σιροπιάζουμε. Το σερβίρουμε με τριμμένη καρύδα ή παγωτό.