Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Ψαρονέφρι με μουστάρδα και μέλι!

Ψαρονέφρι με μουστάρδα και μέλι!

0
psaronefri

-800 γρ. ψαρονέφρι

-1 κουταλιά ελαιόλαδο

-1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο

-3/4 κρασοπότηρου κόκκινο κρασί

-αλατοπίπερο

-2 κ.σ. μουστάρδα

-1 κ.σ. θυμάρι

-1 κ.σ. μέλι

Ζεσταίνουμε το λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά. Μόλις κάψει ρίχνουμε το κρέας σε κομματάκια. Το αφήνουμε μέχρι να ροδίσει σε μέτρια φωτιά και τότε το αλατίζουμε και προσθέτουμε το κρεμμύδι. Όταν αυτό μαραθεί, σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε πιπέρι, μουστάρδα και θυμάρι ανακατεύοντας.

Μαγειρεύουμε το φαγητό για ακόμα 6 λεπτά περίπου και τότε προσθέτουμε το μέλι, δυναμώνοντας λίγο στο τέλος τη φωτιά. Προσοχή, όμως, σ’αυτό το στάδιο μην το αφήσετε πολύ, ίσα να ανακατέψετε και το μέλι. Αλλιώς θα πιεί τα υγρά και θα στεγνώσει!

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μεθυσμένα καλαμαράκια

1½ κιλό  καλαμαράκια, καθαρισμένα και  πλυμένα 1 ½ φλιτζάνι  ρύζι τύπου Αμερικής 1 κρεμμύδ…