-8-9 φύλλα κρούστας
-μαργαρίνη λιωμένη
-4 αβγά
-1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
-400γρ. γιαούρτι στραγγιστό 2% λιπαρά
-1 φλιτζάνι καλαμποκέλαιο
-2 κουτ. σούπας μπέικιν πάουντερ
-1 κουτ. σούπας ξύσμα λεμονιού (2 λεμόνια περίπου)
Για το σιρόπι
-1 ½ φλιτζάνι ζάχαρη
-¾ φλιτζανιού χυμός λεμονιού
-¾ φλιτζανιού νερό
Πρώτα ετοιμάζετε το σιρόπι βράζοντας όλα τα υλικά μαζί για 8 λεπτά από τη στιγμή που θα πάρει βράση. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200οC. Αλείφετε με μαργαρίνη ένα ένα τα φύλλα κρούστας, τα τοποθετείτε το ένα πάνω στο άλλο και τα κόβετε κατά μήκος στη μέση. Τα τυλίγετε ρολό από τη μεγάλη πλευρά και τα κόβετε με ψαλίδι σε κρόσσια. Τα αραιώνετε με το χέρι μέσα σε ένα ταψί και τα ψήνετε για 10 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσουν. Στο μεταξύ αναμιγνύετε το γιαούρτι με τα αβγά, το ζαχαρούχο γάλα, το αραβοσιτέλαιο και το ξύσμα λεμονιού. Τέλος ανακατεύετε μέσα και τα προψημένα κρόσσια του φύλλου. Αδειάζετε το περιεχόμενο στο βουτυρωμένο ταψάκι και ψήνετε στους 175οC για μισή ώρα, μέχρι να ροδοκοκκινίσει πολύ καλά το γλυκό σας. Το ξεφουρνίζετε όταν βυθίσετε στο κέντρο του ένα μαχαίρι και το βγάλετε μετά στεγνό. Μετά από λίγο το χαράζετε σε κομμάτια και το σιροπιάζετε ρίχνοντας το κρύο σιρόπι λίγο λίγο με μια κουτάλα της σούπας. Αφήνετε το γλυκό να απορροφήσει όλο το σιρόπι και να κρυώσει και το σερβίρετε κόβοντας σε κομμάτια.